erotic masage city spa malmö

Specialiteter: En perfekt getaway för rekreation och avkoppling bara några minuter från citys brus. City Thai Spa har tagit Thailands mångtusenåriga behandlings traditioner till en helt annan nivå med bl.a Thailändsk inspirerad lokal utöver det. Välj en genomgående thaimassage, en avslappnande oljemassage eller kanske en oanat skön fotmassage. Spa pedikyr. Spa. Våra massageterapeuter. Lek. Mitt namn är Sarocha ”Lek” Panthong, jag är massör hos Pranari Thai massage och jag har jobbat som massör i 2 år och jag är utbildad och certifierad som. City Thai Spa i Malmö erbjuder oljemassage, fotmassage, thaimassage och mycket mer. Vi bevarar de mångtusenåriga traditionerna från Thailand.

Erotic masage city spa malmö - svensksexfilm orion

City Thai Spa har lagt till 4 nya foton. Behaglig miljö och sänker pulsen och stressen. Trevlig personal och bemötande. Detta är en av våra mest exklusiva behandling. erotic masage city spa malmö

Erotic masage city spa malmö - gratis porrfilm

Pranari ligger längs med kanalen i Malmö, mitt i mellan Caroli och Värnhem. Master from the Far East Motivationsföreläsare. Vi har därför valt att ha erbjudandet hela.